The Jive Aces (UK)

Dans,Koncert,Pop,Rock
  • Dato: Maj 10, 2025
  • Døråbning: Døre åbner 19.00
  • Start: 20.00
  • Type: Ståplads
  • Sted: Sønderborghus,
    Martin Nyrops Plads 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 215 kr.

 – The UK's No.1 Jive & Swingband!

Træd ind i en verden af musikalsk eufori med det sensationelle britiske fænomen: The Jive Aces! The Jive Aces blev dannet i 1989 og er et verdensberømt britisk swing- og jive-band, der årligt turnerer kloden tynd og har et gigantisk og engageret publikum i ryggen! I højt humør og med sprudlende musikalitet og smittende spilleglæde har The Jive Aces indtaget land efter land – i 2025 gælder det DK, hvor The Jive Aces er klar til at møde både gamle og nye fans!

The Jive Aces er et af vor tids allerstørste navne indenfor swing og jive, og med deres semifinale-plads i Britain's Got Talent i 2012, hvor de imponerede både publikum, dommere og seerne med deres energiske og livsbekræftende performance, tog deres berømmelse virkelig fart og de kom ud til et langt større publikum end tidligere! The Jive Aces peaker netop nu ift. popularitet og de er en drivende kraft i den genkomst af opmærksomhed som swing- og jive-musikken oplever i disse år. Med deres eksplosive og uforudsigelige liveoptræden, er de nu større end nogensinde!

Publikum kan forvente en rejse gennem tidens største hits fra swingens guldalder, krydret med The Jive Aces' egen unikke twist og charme! Dertil spiller The Jive Aces også deres egne hits! Så gå ikke glip af The Jive Aces, når de kommer til Sønderborghus!