Statement & Grumpynators

Koncert,Metal
  • Dato: November 17, 2023
  • Døråbning: 19:00
  • Start: 20.00
  • Type: Ståplads
  • Sted: Mejeriet,
    Løngang 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 80 - 160 kr.

”ALIVE AND DREAMING TOUR” bringer de danske heavy rockere i Statement og rockabillierne i Grumpynators sammen om en længeventet co-headliner tour. Navnet på touren er inspireret af begge bands nyeste album, Statement’s “Dreams From The Darkest Side” og Grumpynators’ “Still Alive”. “Alive and Dreaming Tour” viser, at begge bands stadig går stærkt efter at forfølge deres drømme – selv i vågen tilstand. Navnet fungerer som en påmindelse om at holde fast i sine drømme og aldrig give op, hvilket indkapsler ånden af touren.

“Vi er begejstrede for at begynde ‘Alive and Dreaming Tour’,” sagde Statement’s forsanger Jannick. “Det er en fantastisk mulighed for at forbinde med vores fans og dele vores seneste album, ‘Dreams From The Darkest Side’. Vi håber at inspirere vores fans til at følge deres drømme og aldrig give op, selv når det ser allermørkest ud.”

Grumpynators’ forsanger Emil tilføjede: “Vi glæder os til at udgøre halvdelen af ‘Alive and Dreaming Tour’. Vi har tidligere spillet koncerter med Statement og vores to bands komplimenterer hinanden ret godt til en gedigen rockfest med noget for enhver smag. Vi kan også konstatere at der er en vis fællesmængde i vores fanbase, så vi er sikre på, at vores fans vil se de her som en unik mulighed for at slå to fluer med et smæk

STATEMENT inviterer på en tur i den dystre drømmeverden med ”Dreams From The Darkest Side”, der blev udgivet i oktober 2022! Statement blev dannet i 2011 og er fra den støvede og beskidte del af Københavns forstadsbyer, der med deres markskrigeriske melodiske heavyrock og deres påståelige metaltilgang forener råstyrken af flere genrer, og danner dermed deres helt egen unikke lyd – en lyd der spænder mellem hardrock, heavy metal og blødere elementer fra poppens verden.
Statement har ry for hæsblæsende koncerter, og de seneste anmeldelser har henholdsvis givet dem 5/5 i Ravenrocksite, 9/10 i Heavymetal.dk og 5/6 stjerner i Gaffa af Keld Broksø. Musikken er inspireret af Scorpions og Accept samt nyere navne som Five Finger Death Punch og Disturbed. Dertil er Statement netop blevet offentliggjort til COPENHELL 2023 på Pandæmonuim om lørdagen.

GRUMPYNATROS er et mix af Social Distortion, Motörhead og Stray Cats supercharged med adrenalin og testosteron. En hårdtarbejdende band, der allerede har spillet en masse koncerter overalt i Europa fra Norge og Finland til Tyskland, Holland, Østrig og Schweiz. De har spillet support for de danske helte “Magtens Korridorer” og har også, som det eneste danske band i de sidste 10 år, været support for Volbeat, Danmarks største band, på en turné.
På Grumpynators tredje album ”Still Alive”, kommer den legende stil med genrer endnu mere til udtryk end tidligere. Selvom der er en umiskendelige motorbilly-sound over albummet, kan man på de 10 numre genkende alt fra country inspiration over det punkede til stramt eksekveret heavy-rock. En gennemgående tendens på dette album er et konstant højt energiniveau. Det er rock, skåret ind til benet med adrenalinpumpende feststemning. Still Alive sigter efter at hylde de gode stunder, festen til den lyse morgen og alt det andet ved rock’n’roll, som gør livet værd at leve.

Statement og Grumpynators glæder sig til at rocke med jer!