Omsorg, Riverhead & Livløs

Koncert,Metal
  • Dato: Oktober 13, 2023
  • Døråbning: 19:00
  • Start: 20.00
  • Type: Ståplads
  • Sted: Sønderborghus,
    Martin Nyrops Plads 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 160 kr.

Omsorg spiller deres egen form for emotionel-post-hardcore-punk og består af medlemmer fra det aalborgensiske musikmiljø. Bandet har en hård, rå, ærlig og stemningsfuld tone og tekstuniverset berører emner som ensomhed, misbrug, angst, sorg, længsel og kærlighed. Lyden og tempo befinder sig i en konstant bevægelse og der bliver blandet hurtigt hardcore punk med en mere ambient og svævende lyd.

Det danske rockband RIVERHEAD udsendte sit andet album ‘Cancer’ 28. april 2023.
Det er en usleben, melodisk rockplade, der emmer af medlemmernes baggrund i hardcore og metal og samtidig viser et band, der går nye veje med et mere sårbart udtryk.
I mødet med bandets nye frontmand, Jacob Bredahl, er sangskrivningen skærpet og sammenspillet intenst og dynamisk på rocksange som ‘Broken Boy’ og ‘Numb To The World’. RIVERHEAD spiller med følelserne ude på tøjet, og det mærkes bl.a. i et nummer som ‘0806’, bandets første akustiske sang.

Den danske melodøds-kvintet LIVLØS fortsætter med at levere deres hårdtslående fusion af tunge grooves og melankoli – med stærke rødder i både de amerikanske og skandinaviske metaltraditioner.
Bandet er for nyligt vendt hjem fra deres første internationale turné og viser ingen tegn på at sætte farten ned! Med et nyt album på vej kan LIVLØS’ energiske liveshow opleves i løbet af året, hvor de blandt andet vender tilbage til mægtige COPENHELL.
Siden udgivelsen af deres dybt personlige debutalbum “Into Beyond” (2018), som skildrede bandets rejse gennem personlige traumer, sorg og tab, er de fortsat med at vokse, hvilket giver sig til kende i både sangskrivning og teknisk kunnen.
Deres andet album “And Then There Were None” (2021), udgivet af Napalm Records, lød mørkere, mere ambitiøst og mere storslået, hvilket gav genklang hos både fans og anmeldere. Dette sikrede bandet deres anden nominering for ‘Årets Danske Hard Rock/Metal Udgivelse’ af
musikmediet GAFFA.
LIVLØS har netop indspillet deres tredje album og lover en værdig opfølger på alle parametre!
“Disse numre skubber grænserne for vores evner, samtidig med at de skaber et dynamisk univers af brutalitet og melankoli. Vi har derudover budt en ny mand velkommen i vores rækker, der har tilført en ekstra dimension og bragt os tættere på den lyd, der definerer os som band.
Dette album er vores absolut bedste hidtil!”