Metalized tour 2025

Koncert,Metal
  • Dato: Marts 1, 2025
  • Døråbning: 18:00
  • Start: 19.00
  • Type: Ståplads
  • Sted: Sønderborghus,
    Martin Nyrops Plads 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 240 kr.

METALIZED TOUR 2025:

2025 bliver 3. år for Metalized tour, som derved begynder at bide sig fast i det danske metalpublikums bevidsthed. Konceptet, der skal tilgodese relevante bands med nye produkter ude og sprede god metal til danskerne i de mørke vintermåneder er hermed tilbage med et nyt line-up. Pakken er efter ønske fra spillesteder, publikum, teknikere og andet godtfolk barberet ned til 3 bands, da 4 bands har vist sig, at være “for meget” jvf. folks tilbagemeldinger. I taler – vi lytter.

Dermed ser 2025 programmet ud således:

Withering Surface – Panzerchrist – Trold

Alle 3 bands spiller samme antal minutter, så teknisk set, er dette en triple-headliner tour. Dansk, voldsom metal til alle og en underholdningsværdi, som er svær at matche. Alle 3 bands udgiver nyt materiale, inden touren spænder af.

WITHERING SURFACE Danmarks ubestridt ældste og bedste Melo-død band, som startede helt tilbage i 90’erne, da Göteborg-metallen begyndte at røre på sig. Veteranerne udgiver deres 7. album i sommeren 2024. Flere videoer er allerede offentliggjort og Japan tour er booket. Der bliver booket flere udlands-shows pt. og der arbejdes også på festivalshows, så Withering Surface kommer til at varme nogle kinder i den mørke vinter, 2025.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=6b4Mie92CrI

PANZERCHRIST udgiver deres 8. album i vinteren 2025. Perfekt timing og MASSIV fokus fra pladeselskab. Absolutte veteraner indenfor deres genre, og et band, som de fleste i Danmark kender, via deres klasiske udgivelser, som nærmest har forårsaget kult-status i det danske metal-miljø. Nu med kvindelig for-growler, som tager bandet til nye højder. Forvent en helt igennem voldsom optræden fra et tilbagevendt klasseband.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=7lPolbsFLsA

TROLD Er ved at arbejde på deres 2. album som gerne skulle udkomme i start 2025. Det er virkelig spændende at se, hvad Troldene kan diske op med, efter det super-hypede debut-album “Der Var Engang”. Trold skaber fest, uanset bvor de kommer frem. Det er bevist igen og igen, ved de shows, som bandet utalligt har spillet, rundt i landet. Folk tager Troldene til sig, som et møl bliver tiltrukket af lys og der er lagt i kakkelovnen til endnu en bunke fester, med disse herlige, danske Metal-spillemænd!
Video: https://www.youtube.com/watch?v=A-gAGxXd5DE