Mànran

Folk,Koncert
  • Dato: Marts 3, 2023
  • Start: 21.00
  • Sted: Rinkenæs Skole,
    Stenvej 10, Rinkenæs
    6300 Gråsten
  • Pris forsalg: 160 - 460 kr.

– en del af Back to the Roots Festival

Mànran er intet mindre end et Verdensklasse Folk/Rock navn der kan ses og høres på Back to the Roots Festival. De har spillet i over 30 lande, vundet masser af musikpriser og spillet på nogle af vildeste folk scener. Nu for vi besøg af dem i Rinkenæs. Tak til Sønderborghus for samarbejdet om at få dem til Back to the Roots Festival.
Multiprisvindende skotske Mànran har tilbragt over 10 år i hjertet af den skotske traditionelle musikscene. Bandet, der er internationalt anerkendt som et af de mest ikoniske og respekterede skotske folk-hybridbands i dag, viser ingen tegn på at skrue tempoet ned, men de fortsætter med at skubbe grænser og udforske nyt musikalsk og geografisk territorium hvert år, med deres opløftende og unikke koncerter. Med tre enormt succesfulde studiealbum bag sig, lancerede Mànran deres nye album Urar (‘frisk’ eller ‘blomstrende’) i slutningen af 2021, og afslørede en ny og spændende lyd, der har begejstret både fans og kritikere. Mànran har tidligere gæstet Danmark, både på turne, men også gentagne gange på Tønder Festival, og koncertoplevelsen er lige fantastisk hver gang, om man er 5 eller 95. Konstellationen har ændret sig, siden sidst Manran besøgte Danmark. Aidan Moodie – der har besøgt Danmark flere gange med Gnoss og som også svinger guitaren for Iona Fyfe – er ny på guitar. Og så har d’herrer tilføjet en helt ny dimension med sangerinden Kim Carnie på vokal. De lyder stadigt som Mànran – om muligt bare endnu bedre!
Festivalen er støttet af blandt andet – Linak A/S – Dansk Musiker Forbund – Dansk Artist Forbund – Lions – Sønderborg Kommune – Mads Clausen Fond – Toptryk Grafisk