Kasper Buch

Folk,Koncert
  • Dato: April 13, 2024
  • Døråbning: 19:00
  • Start: 20.00
  • Type: Siddeplads
  • Sted: Sønderborghus,
    Martin Nyrops Plads 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 150 kr.

Sanger- og sangskriveren Kasper Buch har om nogen slået sit navn fast på den danske folkemusikscene. Mange vil måske bide mærke i at sangene har et strejf af “Tønder” i sig.

I løbet af kort tid, har Tønderdrengen modtaget to musikpriser, spillet mere end 400 koncerter rundt i ind- og udland, samt indtaget nogle af de største folkemusikscener herhjemme.

Kasper Buch har tidligere lagt i rotation på DR P4 med singlerne ‘Point This Ship’ og seneste udgivelse ‘Holding On’, som begge har spillet landet over i mere end 4 uger ad gangen. 

En del omtale i aviser, TV2, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7, og Radio LOUD, har banet meget af vejen for at gøre Kasper Buch til et veletableret navn på den danske musikscene den dag idag. 

Alex Nyborg Madsen fra DR P5 citerer;  “Kasper Buch – Ikke helt uden evner”.
DR P4 Syd citerer; “‘Point This Ship’ – dejligt nummer!”
Spil Dansk citerer; “Tag med Kasper Buch, det er ærligt og inderligt fængende på en nærværende måde”
Rootszone; “Publikum gik med Kasper Buch fra scenen på Skagenfestival”
Andrew Jensen fra DR P4 Play: “Ny dansk sangskriver på vej frem”
Radio LOUD citerer; “Dejligt iørefaldende musik”.
LOFTSkammer anmelder; “Et stærkt og samtidigt fragilt, inderligt vokaludtryk, der skaber et interessant spændingsfelt i den meget melodiøse komposition”
Strib Vinterfestival: “Tønder har fostret et spirende nyt talent!”
DR P4 Play: “Holding On – forrygende nyt udspil fra danske Kasper Buch”

Udover at være indehaver af to musikpriser kan man nu trække lidt på smilebåndet når man ringer ned på kommunen i Tønder, da man vil blive mødt af Kasper Buch i ventetonen før næste ledige medarbejder. 

Én ting er sikkert, publikum skal ikke vente særlig længe på at rejse sig fra stolene, da Kasper Buch og hans 5 mands band melder klar til endnu et travlt musikår hvor han gæster landets spilletsteder og festivaller.