Brecklings Bogcafé – Mich Vraa

Andre Events
  • Dato: Oktober 1, 2023
  • Start: 15.00
  • Type: Siddeplads
  • Sted: Sønderborghus,
    Martin Nyrops Plads 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 145 kr.

Brecklings Bogcafé har danmarkspremiere på den nye roman af Mich Vraa

Det er med stor glæde Brecklings Bogcafé får danmarkspremiere på forfatter Mick Vraa’s nye roman ”Under en anden himmel” OG får lov til at afsløre hemmeligheden om hvem hovedpersonen er!

En ung kvindelig kok møder en forvirret gammel mand i en skov i Sydfrankrig. De følgende dage fortæller han hende sin eventyrlige livshistorie frem til den aften, der kommer til at ændre hans livsbane dramatisk. En roman om en skæbne helt ud over det sædvanlige.

Emma er i Sydfrankrig for at rydde op i sin fars hus efter hans død. Sorgen og savnet gnaver i hende. Hun er resultatet af en flygtig sommerflirt og har kun haft kontakt med sin far i seks år. Nu er han væk for altid. 

Da hun en dag leder efter svampe i den nærliggende skov, støder hun på en forvirret, ældre mand, der tilsyneladende har et særligt talent for at finde trøfler.

Han fortæller hende sin livshistorie: fra barndommen i Fransk Indokina i 30’erne og senere Sydfrankrig til ungdomslivet i Paris, Hongkong, Algeriet og London. Indtil en middagsinvitation bliver afgørende for hans fremtid og indfrier en dyster spådom, han fik i Hongkong som ung.

Et umage venskab opstår i løbet af de dage, Emma tilbringer med den gådefulde, belevne verdensmand, og de forenes i en fælles passion for gastronomi. Hvem han er, får hun aldrig at vide. 

Mich Vraa har desuden udgivet romanerne ”Vaniljehuset” samt den prisbelønnede romantriologi ”Haabet”, ”Faith” og ”Peters Kærlighed” – der finder sted i Dansk Vestindien.

Danmarkspremieren sker i samtale med Allan Breckling – der samtidig fejrer bogcaféens 10 års jubilæum.