Børnedisco med Wafande

Børn,Dans,Fællessang,Koncert,Pop,Urban
  • Dato: November 10, 2024
  • Døråbning: 14:00
  • Start: 15.00
  • Sted: Mejeriet,
    Løngang 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 100 - 200 kr.

Børnedisko med Wafande er en eftermiddagskoncert for de danseglade! Koncerten varer 45 min og der er efterfølgende mulighed for at møde Wafande og få en autograf 🙂

Wafande glæder sig til at blive genforenet med sit dedikerede publikum og dele sin musik på tværs af Danmark.

Wafande har i mere end et årti sunget og charmeret sig ind i danskernes hjerter med en perlerække af hits og sin strålende personlighed, siden han brød igennem lydmuren med det ultimative sommerhit ”Gi’ Mig Et Smil” og debutalbummet ”Du Ved Det tilbage” i 2011.

Siden hans første del af "Det Der Skal Til"-turnéen har Wafande længtes efter at komme tilbage og levere uforglemmelige musikalske og nærværende øjeblikke. Med et arsenal af spritny musik i bagagen, vil fans have mulighed for at opleve numre, der aldrig før har ramt ørerne.

"Jeg kan ikke vente med at komme ud i det danske land og skabe en uforglemmelig stemning sammen med jer alle. I kan godt glæde jer til en aftener, hvor vi kommer helt tæt på hinanden og mærker kærligheden, til os selv, og til musikken!" udtaler Wafande.  

Kærligheden skinner igennem ikke bare i kompositioner og tekstskrivning, men i høj grad også på scenen. For det er her, Wafande gang på gang viser, hvorfor han er en af Danmarks absolut stærkeste liveperformere, der er fuld af overraskelser.