Doxbio - Big Time
Doxbio - Big Time
Doxbio - Big Time
onsdag 3-5 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreFilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg75 kr.
Ved indgangen75 kr.
Et filmportræt af Danmarks verdenskendte arkitekt
Bjarke Ingels startede ud som en ung mand, der drømte om at lave tegneserier, og nu er han udråbt af The Wall Street Journal til “en af arkitektverdens største stjerner”. BIG TIME følger ham over en periode på 5 år (2011-2016), mens han kæmper for at fuldføre sit største projekt til dato. Vi kommer både med bag den kreative proces og det uendelige antal kompromiser, som arbejdet kræver, og vi er med, når privatlivet presser sig på. Hans firma Bjarke Ingels Group (BIG) har fået opgaven at designe og bygge en af de skyskrabere, der skal erstatte tvillingetårnene, der styrtede sammen den 11. september 2001. Mens han er i gang med at skabe en bygning, som kommer til at ændre selveste New Yorks skyline, bliver han ramt af noget så jordnært som helbredsmæssige udfordringer. Filmen giver et intimt indblik i denne nyskabende og ambitiøse dansker, som hele verden fejrer som et geni.
Instruktør: Kaspar Astrup Schröder
Producent: Sonntag Pictures
Land: Danmark
Længde: 1 time og 33 min.
Sprog: Dansk og engelsk med danske tekster
Om instruktøren(-erne)
Kasper Astrup Schröder (født Danmark, 1979)
Kaspar Astrup Schröder debuterede som instruktør i 2009 med filmen
“Opfindelsen af Dr.Nakamats” og har siden lavet flere dokumentarfilm i spillefilm længde blandt andet ”Lej en familie A/S”, som havde premiere i DOXBIO i 2012 og vandt Golden Eye prisen i 2013 for Bedste International Dokumentar. I 2014 etablerede Kaspar Astrup Schröder sammen med kolleger produktionsselskabet Good Company Pictures
Mathilde Falch
Mathilde Falch
Mathilde Falch
lørdag 6-5 kl. 19:30
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start19:30
SpillestedBlack Spot
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Mathilde Falchs tredje og anmelderroste album “Alle Taler” udkom i oktober 2015. Og Mathilde har haft travlt, siden debutalbummet “Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012. Undervejs - på flere større turnéer med sit band, som duo og soloartist - har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har Mathilde Falch også været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.
Mathilde Falch har indspillet det seneste album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte.
NABIHA FLYTTET TIL SEPTEMBER
NABIHA FLYTTET TIL SEPTEMBER
NABIHA FLYTTET TIL SEPTEMBER
lørdag 6-5 kl. 21:00
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
Da Nabiha for tiden bruger al sin tid & energi i studiet med færdiggørelsen af sin nye musik, har vi valgt at rykke forårets planlagte koncerter over i efteråret. Således får publikum også glæde af alle de nye numre, selvom der helt sikkert også bliver plads til Nabihas parade af hits fra bagkataloget. Mon ikke Nabiha både medbringer sit velkendte charmerende væsen, sit dygtige band, og ikke mindst sin store store stemme, hvilket helt sikkert vil være garanti for en helt uforglemmelig aften i efteråret.
 
 
Koncerten er flyttet til den 21. september 2017
 
Plekter Tour
Plekter Tour
Plekter Tour
torsdag 11-5 kl. 20:00
GenreRock
Koncert start20:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalgingen forsalg/no presale
Ved indgangen50 kr. - gratis for Black Spot Club medlemmer

PLEKTER TOUR FORÅR 2017

Rockaften m. Agenda, Diagnosed Diversity & Blindheart
 
Agenda
AGENDA er et stærkt bud i nyfortolkning af den velkendte 90'er rock. Med rødder i den sene grunge og nullernes eksperimenterende rock, trækker bandet røde tråde til bands som Muse, Radiohead og danske Carpark North. AGENDA har spillet til et hav af festivaler og som support for bl.a. The Storm og Supercharger.
Siden begyndelsen i 2010 har målet været at finde den helt rigtige lyd, hvilket senest har resulteret i den gennemarbejdede og selvproducerede EP "Songs From The Attic", som blev udgivet i december 2016.
AGENDA har Sønderborg som hjemstavn og har i 2017 en målsætning om, at hele Danmark skal præsenteres for deres nye, anderledes og spændende rock lyd!
 
Diagnosed Diversity
Det kvindefrontede Diagnosed Diversity spiller melodisk hardrock med fængende tekster. Bandet holder skarpt fokus på, at der skal være plads til alle af enhver afstøbning og dét kommer til udtryk i Esbjerg-bandets numre, såvel som i de fem unge musikeres personligheder. Selvom at bandet kun har eksisteret i et års tid i nuværende form, har bandet allerede modtaget ros for deres liveoptræden. Musikmagasinet Metalized anmeldte Diagnosed Diversitys første koncert som værende: ”…en flot og tight omgang heavy rock i stil med Bruce Dickinsons soloprojekter. Sangerinden Maria … sang med en fin portion entusiasme og bevægede sig som en ung udgave af Anneke Van Giersbergen fra The Gathering tilbage i 90’erne.” Flotte sammenligninger der vidner om et band i heftig udvikling, som man bare ikke må gå glip af live!
 
Blindheart
Koldings nye rocknavn Blindheart er en eksplosion af svedige metal-riffs, fede basgange, groovy beats og en lækker, soul- og blues inspireret vokal leveret af Sabrina Gaitan.
Kvartteten balancerer mellem et tungt, metalinspireret udtryk kombineret med Sabrinas fortryllende, feminine touch.
Der er lagt i ovnen til en vild rockfest, når Blindheart indtager scenen.
The Band of Heathens
The Band of Heathens
The Band of Heathens
fredag 12-5 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreRock
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
The Band of Heathens har rødder i Austin, Texas, men rygterne om bandet har spredt sig til store dele af USA. Nu er også Europa med på vognen, bl.a. spillede The Band of Heathens tidligere på året i Tyskland med stor succes.
Stilen er et swampy og solidt swingende mix af alt godt fra sydstaterne. Det syder af pop, rock og roots, lidt Crosby, Stills & Nash her, lidt Jayhawks dér, alt sammen i et på en gang tidløst og forfriskende mix.
 
Tue West Band
Tue West Band
Tue West Band
lørdag 13-5 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg160 kr.
Ved indgangen180 kr.
I Marts 2016 udkom "Der er ingen der venter på os" og albummet blev godt modtaget af både publikum, anmeldere og radioerne. En personlig plade med kompromisløse og poetiske tekster, der også tager fat der hvor de fleste slipper. 
Og med en melankolsk , men stadig håbefuld undertone, hvor den mere voksne og dybe vokal tager lytteren i hånden, på en rejse gennem musikalske og lyriske landskaber og årstider.
 
Tue West band spiller ofte lange koncerter og kommer rundt om hele det prisvindende og alsidige bagkatalog. Og giver også plads til personlighederne og instrumentalisterne. 
Tue West band har musikalsk bredde og samtidig er det en uforudsigelige oplevelse der bærer præg af medlemmernes flirten med jazzmiljøet. Det spontane og legesyge element ligger på lur, i takt med respekten for sangskrivningen og den fortællende lyrik. 
Tue West Band:
Mads Mouritz (Mouritz/Hørslev) 
Jacob Funch (Teitur, I got you on tape, Lars H.U.G)
Jeppe Skovbakke (I got you on tape) 
Jeppe Gram (Steffen Brandt, Cæcilie Norby, Peter Sommer) 
 
 
 
Husets filmklub
Husets filmklub
Husets filmklub
onsdag 17-5 kl. 19:00
GenreFilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
Husets Filmklub vil udbrede kendskabet til og interessen for film som kunstart, fortrinsvis ved forevisning af spillefilm, som ikke vises i den lokale biograf. Du skal være medlem af filmklubben for at se filmene.
 
.
Jan Hellesøe - prøveshow - UDSOLGT
Jan Hellesøe - prøveshow - UDSOLGT
Jan Hellesøe - prøveshow - UDSOLGT
torsdag 18-5 kl. 20:00
GenreShow
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
ForsalgUDSOLGT
Ved indgangenUDSOLGT
Prøveshow med Manipulator og hypnotisør Jan Hellesøe.
Oplev én af Danmarks dygtigste og mest fremtrædende manipulationsekspert og showmand Jan Hellesøe når han afprøver nye ideer og eksperimenter foran et live publikum.
Jan Hellesøe er kendt for DR3’s underholdende program ”Fuckr med dn hjrne”, hvor han med stor succes udsætter både kendte
og ukendte danskere for gådefulde psykologiske eksperimenter. Han benytter alt fra trance, manipulation, hypnose og optiske illusioner,
for at spille den menneskelige hjerne og synssans et puds. Jan Hellesøe har ikke overnaturlige evner, men en imponerende viden om,
hvordan man kan manipulere med den menneskelige hjerne. I prøveshowet underholder Jan både med sine hypnotiske teknikker og
psykologiske eksperimenter. Turnéen kommer i kølvandet af fjerde sæson i den populære programserie ”Fuckr med dn hjrne”.
DOXBIO - Filmoverraskelse
DOXBIO - Filmoverraskelse
DOXBIO - Filmoverraskelse
onsdag 7-6 kl. 19:00
GenreDokumentarfilm
Koncert start19:00
SpillestedBlack Spot
Vi afslutter foråret med en filmoverraskelse. Alle de film, vi viser i DOXBIO er spritnye premierefilm, og da dokumentarfilm er en levende størrelse, hvor man ikke altid kender slutningen, tør vi endnu ikke afsløre titlen på sæsonens sidste film. Men vi tør godt – som altid – garantere, at det bliver en højkvalitets filmoplevelse.
Kira Skov/Nikolaj Hess
Kira Skov/Nikolaj Hess
Kira Skov/Nikolaj Hess
søndag 17-9 kl. 15:00
Køb billet Reserver billetter
GenreJazz
Koncert start15:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg120 kr.
Ved indgangen140 kr.
Koncerten arrangeres i samarbejde med Sønderborg Jazzclub
 
Kira Skov og Nikolaj Hess har samarbejdet i flere forskellige sammenhænge og de har nu besluttet sig for at skære ind til benet, med et ønske om at se hvad der kan opstå når de for alvor dykker ned i deres nyfødte duo konstellation.
Sammen har de sammensat et sæt af egne kompositioner og udvalgte standards i originale fortolkninger, med udgangspunkt I Jazzens sangskat og med fortolkninger af bl.a. Leonard Cohen, Johnny Cash, Nina Simone, Bob Dylan, Billie Holiday og Gillian Welch for at nævne et uddrag.
 
 
 
Nabiha
Nabiha
Nabiha
torsdag 21-9 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg180 kr.
Ved indgangen200 kr.
Den smukke og talentfulde NABIHA er efter to år med sangskrivning og aktiviteter i udlandet igen klar med en storstilet Danmarksturné i 2017. 
 
NABIHA har med sine vestafrikanske rødder, danske opvækst og ikke mindst skønne stemme, formået at skabe en helt unik position i det danske og udenlandske musiklandskab indenfor en verden af dance, pop og r&b. Hun er fra foråret 2017 tilbage på de danske spillesteder og glæder sig til at præsentere danskerne for gamle, såvel som nye hits.
 
”Jeg glæder mig ekstremt meget til igen at komme ud at spille for danskerne rundt omkring i landet, og præsentere dem for nye sange – og naturligvis mine gamle hits. Jeg håber, at vi ses derude”, udtaler NABIHA om den kommende forårsturné i Danmark.
 
NABIHA debuterede i 2010 med albummet Cracks og i 2011 med den internationale version More Cracks – albums der høstede anerkendelse i både ind- og udland med blandt andet hitsinglerne: ’Deep Sleep’, ’The Enemy’, ’Trouble’ og ’Never Played The Bass’. Efterfølgende har hun cementeret sin status som en af Danmarks bedste sangerinder med hits som: ’Mind The Gap’,  ‘Ask Yourself’, ’Bang That Drum’, ’Animals’ og ’Weapon’, og hun har modtaget adskillige priser og nomineringer.
 
NOAH
NOAH
NOAH
fredag 29-9 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - kønes sammen med billet.
NOAH aka Troels Gustavsen brændte igennem i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2 i efteråret 2016. Her har Gustavsen markeret sig med stærke og unikke fortolkninger af bl.a. Gnags, Ida Corr og senest Djames Braun. Turen til Samsø blev samtidig skelsættende for Troels Gustavsen og tilblivelsen af den nye single ‘Kære Mor’. I selskab med de syv andre danske musikere, fik Gustavsen nemlig åbnet op for tanker og refleksion over sin oplevelse med sin fars pludselige død ­ og ikke mindst eftertiden, alene med sin mor. Sangen rummer håbet, lyset og optimismen, når verden vælter ­ og det er dét, Gustavsen vil give videre til lytteren. ‘Kære Mor’ er ny single fra NOAH¹s kommende andet album, som udsendes senere dette efterår
NOAH er fast leverandør af dansksproget pop fra allerøverste hylde og de ærlige tekster løftes af sangerens helt unikke klang, der gør at man aldrig i tvivl, om man hører en NOAH sang. 
Irah
Irah
Irah
lørdag 30-9 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start21:00
SpillestedBlack Spot
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg100 kr.
Ved indgangen120 kr.
Den københavnske duo Irah består af Stine Grøn (vokal), Adi Zukanovic (snyth). De gør sig ud i en særlig afart af alternativ pop, inspireret af alt fra traditionel ceremoniel musik til moderne melodisk sangskrivning. De to medlemmers kreativitet spirer i spiritualiteten og musikken har således en evne til at skabe et rum hvor musikerne knytter et særligt bånd til deres publikum og lader forholdet kunstner og lytter imellem gå op i en højere enhed. Stine Grøns æteriske vokal er altid omdrejningspunktet, og i omgivelsen af magisk og intuitiv interaktion med de øvrige medlemmer opstår de intense og dybe lydbilleder, som Irah efterhånden er kendt for.
Huxi Bach - Ind til benet
Huxi Bach - Ind til benet
Huxi Bach - Ind til benet
onsdag 11-10 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser
Forsalg280 kr.
Ved indgangen300 kr.
Huxi Bach vil ind til benet. Ind til det vigtige. Eller i hvert fald ind til det, han synes er vigtigt.
Det forsøger han at komme i sit nye one-man show
– IND TIL BENET.
Når man forsøger den slags, skal man selvfølgelig være forsigtig, for man kan nemt komme til at skære sig selv i fingeren, eller
endnu værre: save den gren over man selv sidder på!
Men det er vigtigt, at komme derind, hvor det gør lidt ondt. Og når man er kommet derind, SÅ skal man grine af det. Højt og længe. For ellers kommer vi ingen vegne.
Huxi har igen taget guitaren med – for alting går lidt lettere med en sang. Og hvis det ikke rækker, så dukker der nok også et par lysbilleder op.
”IND TIL BENET” er Huxi Bachs fjerde one-man show. Med sig i bagagen har han de tre anmelderroste shows: ”Huxi Bachs Store Kærlighed” (2012) ”HJÆLP” (2014) og senest ”VALG” (2016).
Sebastian Lind
Sebastian Lind
Sebastian Lind
torsdag 19-10 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg150 kr.
Ved indgangen170 kr.
"Da multitalentet Sebastian Lind udgav sit seneste album internationalt røg det direkte ind i Top10 på iTunes i Tyskland, Østrig og Schweiz - og han tog på en større tour rundt i de tysktalende lande. 
Et album, der var skrevet, produceret og indspillet af ham selv.
I Danmark røg alle 4 singler fra albummet ind på P3 og P4, bla. FAKE, der blev Ugens Uundgåelige på P3. Samtidigt blev Sebastian nomineret til P3 Talentet ved P3 Guld, samt spillede et væld af danske festivaler og udsolgte shows rundt i landet.
Nu er Sebastian Lind tilbage med ny musik, Danmarks dygtigste musikere og klar til landets landeveje”.
 
Carsten Bang: Alter Ego
Carsten Bang: Alter Ego
Carsten Bang: Alter Ego
onsdag 25-10 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Nyt udspil fra Carsten Bang: ALTER EGO - et one man show om os
Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme? Spørger Carsten Bang i sit kommende og femte one man show ALTER EGO. Igen beriger Bang os med det skarpsyn og den karakteristiske comedy-stil, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i udsolgte sale, utallige fire- og femstjernede anmelderroser og placeret ham i “superligaen” af komikere.
“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.”
Med sit velkendte lune, blotter Bang sin personlighed i en kredsen om det store spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego - denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som værende?
Glæd jer til endnu en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.
Suspekt
Suspekt
Suspekt
torsdag 2-11 kl. 21:00
Køb billet Reserver billetter
GenreHipHop
Koncert start21:00
SpillestedTeatersal
OpstillingStåpladser/Standing
Forsalg295 kr.
Ved indgangen315 kr.
Danmarks ubestridte hiphop elite, Suspekt, annoncerer nu deres sjette album, med den opsigtsvækkende og stærke titel: 100% Jesus. Et album som på alle måder er en magtdemonstration og manifestation af bandets mangeårige erfaring og vilje til fortsat at forny sig.                
2015 sluttede af med manér for rapperne Emil Simonsen (Orgi-E / Klamfyr) og Andreas Bai Duelund (Bai-D), samt produceren Rune Rask, da bandet modtog intet mindre end 4 statuetter til Danish Music Awards for deres sidste album ”V”.
Nu er hip hop mastodonterne retur efter et heftigt 2016, hvor Suspekt familien blandt andet turnerede nogle af Danmarks største festivaler sommeren over. Kort efter Suspekt havde færdiggjort ”V”, var det tydeligt for bandet, at de langt fra var færdige med den kreative proces i studiet og mest af alt havde lyst til at fortsætte, hvor de slap. Så til trods for det travle program, blev der samtidig skrevet og produceret på livet løs, og næste kapitel blev skudt i gang med et brag ved P3 Guld tidligere på året, hvor bandet lancerede deres første single, ”Står Stadig”, fra det kommende album ”100% Jesus”: 
- Titlen afspejler ene og alene den sindstilstand, vi har befundet os i de sidste to år, hvor vi har arbejdet på det her album. Der er ingen tvivl om, at det her er vores bedste værk til dato. Det er det mest velproducerede album vi nogensinde har skabt og vores tekster har aldrig været skarpere end nu. Et resultat som dybest set afspejler den modenhed, som er til kommet os i takt med at vi er blevet en helt del rigere på erfaringer og befinder os netop dér, hvor vi mener, at vi hører til. 
Nikolaj Stokholm
Nikolaj Stokholm
Nikolaj Stokholm
fredag 3-11 kl. 19:00
Køb billet Reserver billetter
GenreStand-up
Koncert start19:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Mit liv som Nikolaj Stokholm.
Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på Tv2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.
Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker. Han står, går, falder, sidder og taler som en komiker. Men hvordan nåede han dertil?
I Nikolaj Stokholms første one-man show får publikum et unikt indblik i det liv, der hele tiden har været bestemt til at få andre til at grine. Det er på alle tænkelige måder en vanvittig sjov historie, som selvfølgelig kun kan fortælles af ham, der har været det hele igennem selv. Hør om den mærkværdige barndom, om nogle pinlige teenageår og om det spørgsmål, som rigtig mange har stillet Nikolaj: ”Hvordan blev du komiker”?
Hanne Boel
Hanne Boel
Hanne Boel
lørdag 18-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg270 kr.
Ved indgangen290 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med koncertbillet.
 
Den danske sangerinde har samlet en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, når hun senere på året gæster en række kirker, koncertsale og kulturhuse rundt om i landet. 
Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det bluesede og det jazzede - alt det, som Hanne Boel er gjort af. På sin akustiske tour i efteråret 2017 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.
Johnny Logan - Julekoncert
Johnny Logan - Julekoncert
Johnny Logan - Julekoncert
torsdag 30-11 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
Genrepop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg330 kr.
Ved indgangen350 kr.
Koncertmenuen er udsolgt
Det er ikke alle sangere man kan kalde 'exceptionelle'. Men det kan man roligt kalde Johnny Logan! Stadig den dag i dag er det ikke lykkes for andre end Johnny at vinde det Europæiske Melodi Grand Prix 3 gange og med mere end 6 millioner solgte albums på verdensplan, har Johnny Logan for længst skrevet sit eget kapitel i musik historien.
Julekoncerten er en rigtig god, nærværende oplevelse hvor han krydrer koncerten med traditionelle irske, engelske og amerikanske julesange, som alle kender og kan synge med på. En aften hvor julestemningen for alvor bliver vækket.
Hush
Hush
Hush
fredag 1-12 kl. 20:00
Køb billet Reserver billetter
GenrePop
Koncert start20:00
SpillestedTeatersal
OpstillingSiddepladser/Seated
Forsalg220 kr.
Ved indgangen240 kr.
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - købes sammen med billet.
Hush er tilbage med ny turné og nye takter!
Hush, Danmarks måske mest succesrige americanaband, har holdt en længere pause.
Men siden de for nylig blev annonceret til Tønder Festival 2017 har et comeback ligget i luften, og nu er det ganske sikkert og vist: Hush er tilbage.
Fra d. 28. november til d. 2 december spiller de fire eksklusive koncerter.
Der er lagt op til en helt særlig og stemningsfuld oplevelse med et nyt, bredt, akustisk line up, og som altid er Dorthes smukke stemme og skæve historier i front.
For tiden arbejder Hush på et kommende album, så setlisten kommer både til at rumme nye sange og highlights fra karrieren såsom A Lifetime, If You Go Breaking My Heart, For All The Right Reasons, Wilder Girl etc.

 

Kontaktoplysninger

 

Fakta

  • CVR nr. 29 99 75 78
  • EAN nr. 57 98 00 51 54 068
  • Bank: Reg nr. 7931 konto 100 456 2